"Майстерня ковбас" - домогосподаркам економить час!
А ви вже завітали до нової ковбасної мережі, в якій ви на власні очі можете побачити весь процес народження домашніх ковбасок?


Спочатку відібране свіже м'ясо переробляється у фарш з додаванням натуральних спецій. Потім підготовляється натуральна черева, яка набивається щойно сформованим фаршем.
Сформовані ковбаски відправляються на обсмаження у спеціальне обладнання - конвектомат. Знаходячись у магазині будьте обережні, втриматись неможливо, бо запах НЕЙМОВІРНИЙ!
Ковбаски можно придбати не лише у смаженому вигляді, а й сирому, щоб посмажити на природі або вдома


Окрім домашніх ковбасок на Вас чекає широкий асортимент найсвіжішої ковбасної продукції та делікатесів, сирів та м'яса, а також свіжої випічки та піци!